PROJECTE OH

OH!BRADOR DE CONSCIÈNCIA ECOSOCIAL

Us presentem la primera cúpula immersiva de la sostenibilitat del país, l’OH!brador de Consciència Ecosocial!

En un context d’emergència climàtica l’OH!brador inicia la itinerància amb tres experiències immersives que prioritzen els llenguatges artístics, i que té com a element emblemàtic la Cúpula de la SOStenibilitat. En aquest nou espai us convidem a capgirar la relació amb el planeta, amb les altres persones i amb nosaltres mateixes.

Experiències immersives, culturals, educatives i artístiques, que contribueixen a una tasca d’eco-alfabetització imprescindible per tal de proposar un canvi de model cultural, des de l’esperança activa i la visió transformadora de la realitat, que ens ajudi a superar els reptes als quals ens enfrontem com a humanitat.

Vols viure les tres experiències artístiques i culturals que tenim preparades a dins d’aquest espectacular escenari inèdit?

sOH!m terra [Educació Primària]

Una experiència immersiva de moviment corpòria i sensorial per sentir la connexió amb la natura i entendre que formem part d’una unitat indestriable. 

la vida en jOH!c [Educació Secundària]

Una experiència immersiva per fer-nos conscients de les conseqüències de la crisi climàtica i descobrir els principis de la vida a través de la interacció amb cinc ginys artístics.

l’art de la sOH!stenibilitat [públic familiar i grups concertats]

Un experiència de co-creació artística  que amb la força del relat, convida a repensar, en família, la nostra manera de viure.

La vida en jOH!c [públic general i grups concertats]

Amb una proposta immersiva, dinàmiques i la interacció i el joc amb 5 ginys artístics, ens plantejarem quins son els principis que fan que la vida sigui sostenible. A continuació reflexionarem sobre com els podem aplicar a les situacions quotidianes del nostre dia a dia per crear entre totes una cultura regeneradora.

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continueu navegant esteu donant el vostre consentiment per a l'acceptació de les esmentades galetes i l'acceptació de la nostra política de cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies