PROJECTE OH

OH!BRADOR DE CONSCIÈNCIA ECOSOCIAL

Us presentem la primera cúpula immersiva de la sostenibilitat del país, l’OH!brador de Consciència Ecosocial!

En l’actual context d’emergència climàtica el PROJECTE OH! (OH!brador de Consciència Ecosocial) amb la Cúpula de la SOStenibilitat com a element més emblemàtic, inicia la itinerància amb tres experiències immersives que prioritzen els llenguatges artístics. En aquest nou espai us convidem a capgirar la relació amb el planeta, amb les altres persones i amb nosaltres mateixes.

Experiències immersives, culturals, educatives i artístiques, que contribueixen a una tasca d’eco-alfabetització imprescindible per tal de proposar un canvi de model cultural, des de l’esperança activa i la visió transformadora de la realitat, que ens ajudi a superar els reptes als quals ens enfrontem com a humanitat.

Vols viure les tres experiències artístiques i culturals que tenim preparades a dins d’aquest espectacular escenari inèdit?

Reserva aquí les experiències de CAP DE SETMANA!

L’ART DE LA SOSTENIBILITAT EN FAMÍLIA! Ideal per a famílies amb infants a partir de 4 anys.

GRÀCIES MARE TERRA! Experiència experiència immersiva i poètica per a tots els públics

LA VIDA EN JOH!C Experiència interactiva de reflexió a partir de 5 ginys artístics. Edat recomanada a partir de 8 anys.

DE L’1 DE FEBRER AL 30 D’ABRIL AL PORT DE TARRAGONA

La Cúpula de la SOStenibilitat arriba al Refugi 1 del Moll de Costa del Port de Tarragona on podreu gaudir d’experiències immersives per a tots els públics. Descobreix les 7 propostes que us proposem:

OH! EDUCACIÓ

sOH!m terra [Educació Primària]

Una experiència immersiva de moviment corpòria i sensorial per sentir la connexió amb la natura i entendre que formem part d’una unitat indestriable. 

la vida en jOH!c [Educació Secundària]

Una experiència immersiva per fer-nos conscients de les conseqüències de la crisi climàtica i descobrir els principis de la vida a través de la interacció amb cinc ginys artístics.

formaciOH! [DOCENTS]

Una experiència immersiva on explorar, divertir-vos i reflexionar sobre com crear, treballar i integrar projectes de sostenibilitat a les vostres aules mentre us facilitem un espai per reforçar la cohesió i el treball en equip dins el vostre col·lectiu. Us proporcionarem una àmplia gamma de recursos alineats amb l’educació bàsica i les Competències de l’Educació per al Desenvolupament Sostenible, relacionats amb la cultura, les arts i la sostenibilitat que podreu utilitzar per enriquir els vostres projectes a l’aula.

OH! ADULTS, PÚBLIC GENERAL I FAMILIAR

l’art de la sOH!stenibilitat [públic familiar i grups concertats]

Un experiència de co-creació artística que, amb la força del relat, convida a repensar en família, la nostra manera de viure.

La vida en jOH!c [públic general i grups concertats]

Amb una proposta immersiva, dinàmiques i la interacció i el joc amb 5 ginys artístics, ens plantejarem quins son els principis que fan que la vida sigui sostenible. A continuació reflexionarem sobre com els podem aplicar a les situacions quotidianes del nostre dia a dia per crear entre totes una cultura regeneradora.

GRÀCIES MARE TERRA [EXPERIÈNCIA POÈTICA] NOVETAT!

Les magnífiques il·lustracions de Vanina Starkoff del llibre Gràcies Mare Terra d’AKIARAbooks prenen vida en aquesta experiència immersiva i poètica. El Thanksgiving Address dels Haudenosaunee (o Confederació de les Sis Nacions Iroqueses) és molt més que un poema: és un gran cant de salutació i agraïment a tots els éssers vius.

Segon premi a millor llibre editat de 2022.

teambuilding_sostenibilitat_cupula_immersiva

OH! EQUIP [TEAMBUILDING] NOVETAT!

Una experiència de SOStenibilitat personal i professional. Un teambuilding immersiu per re-connectar com a equip, reforçar les sensacions positives d’estar juntes, sentir l’escalf de la pertinença al grup, expressar vivències i sensacions, reconèixer o posar en valor a algú o alguna cosa, celebrar que sou un equip i cohesionar-vos, agrair o demanar alguna cosa a alguna companya, compartir vivències que us facin créixer…

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continueu navegant esteu donant el vostre consentiment per a l'acceptació de les esmentades galetes i l'acceptació de la nostra política de cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies