OH EQUIPS!

TEAMBUILDING IMMERSIU [SOStenibilitat personal i professional]

En l’actual situació d’emergència climàtica, amb totes les seves derivades ambientals, socials, econòmiques, demogràfiques, geo-estratègiques i polítiques, cap dels diferents actors que configuren la societat se’n pot quedar al marge. El repte és global, les responsabilitats compartides i la solucions col·lectives. Les empreses, les organitzacions i les administracions, com agents de transformació econòmica i social de primer ordre, s’han de comprometre de forma inequívoca amb la sostenibilitat. Els ODS definits per Nacions Unides creen el marc de referència i marquen el full de ruta. L’experiència de Teambuilding en Sostenibilitat Personal i Professional que us presentem a continuació treballa des d’aquest paradigma, interpel·lant als participants a implicar-s’hi activament.

Un teambuilding original i immersiu per re-connectar com a equip, reforçar les sensacions positives d’estar juntes, sentir l’escalf de la pertinença al grup, expressar vivències i sensacions, reconèixer o posar en valor a algú o alguna cosa, celebrar que sou un equip i cohesionar-vos, agrair o demanar alguna cosa a alguna companya, compartir vivències que us facin créixer…

Descobriu tots els detalls en el dossier interactiu que us adjuntem a continuació.

QUÈ EN DIUEN D’AQUESTA PROPOSTA?

La Comarcal, de Canal Reus TV ha vingut a descobrir el PROJECTE OH! i n’ha fet aquest reportatge:

LAVANGUARDIA també es fa ressò del projecte. Podeu llegir l’article aquí.

Aprofitant el Dia Internacional del Medi Ambient, Onda Cero Catalunya va entrevistar-nos, podeu escoltar el reportatge radiofònic aquí.

Catalunya Ràdio i els Informatius del 324 també han informat sobre la itinerància de la cúpula al Priorat.

L’Agència Catalana de Notícies (ACN), el Diari de Tarragona, el Diari Més, Reus Digital, també n’han parlat.

Així mateix, Descobrir.cat ha fet aquest reportatge, del qual també se n’ha fet eco el portal sostenible.cat.

RESERVES

Art, sostenibilitat, valors…

LOCALITZACIÓ

Refugi 1 del Moll de Costa del Port de Tarragona (veure mapa)

DATES I HORARIS

De l’1/02/24 al 30/04/24 a Tarragona. Data i hora a convenir per a grups concertats. Durada 3h30 aproximadament (inclou pausa-cafè).

NIVELL

Equips

PREU

Consulteu tarifes.

AMB EL SUPORT DE

COL·LABORA