Aquestes són les opinions i comentaris de persones que han compartit alguna experiència amb Còdol Educació! Si tu també vols explicar què has viscut amb nosaltres, escriu-nos.

Ma Teresa Piquer
“Us agraeixo que ens hàgiu fet viure tan didàcticament una part de la nostra història. Sóc molt coneixedora que poseu professionalitat, tècnica i també afecte en tot el que feu; avui una vegada més, m’heu fet participar de la vostra saviesa, no només a mi, sinó a tota la meva família.”
Ma Teresa Piquer
Anna March

“Dissabte passat vam anar a fer la visita al Pere Mata. Quina bona experiència! Vam estar parlant una estona amb la Maria i també amb l’Albert, per felicitar-los per la feina que feu. Descobrir el territori sempre és apassionant, però quan ho fas amb un guiatge preparat i ben pensat, encara és més enriquidor! Totes les persones del grup vam quedar molt contentes de la visita. Per part de Còdol, l’atenció va ser molt correcta en tot moment: des de la trucada inicial, el contacte per correu i durant la visita. M’agrada molt que al Camp de Tarragona hi hagi empreses de serveis culturals com aquesta. FELICITATS I MOLTES GRÀCIES!”

Anna March
Davínia Folguerola Llorca

“Voldria donar-vos les gràcies pel gran taller que vau realitzar al nostre centre. Els nens van aprendre molt, van compartir, van construir plegats i sobretot van gaudir molt de l’activitat”

Davínia Folguerola LlorcaEscola l’Antina
Cori Monfort
“Fantàstica la visita, no la deixeu perdre, aquesta , ni la Prioral, cap de veritat, totes tenen el seu encant i serveixen per conèixer més les coses de casa nostra.”
Cori Monfort
Peiu

“Vam fer una visita teatralitzada a l’Institut Pere Mata, un edifici modernista de Domènech i Montaner que recorda l’Hospital de Sant Pau de Barcelona. Deixeu-m’ho dir: un deu per a l’actriu que va guiar tota la visita. Gran interpretació que fa estar atent i diverteix mentre coneixes tota la història de l’edifici. A més a més, la visita acaba de la millor manera, amb un vermut i un concert en directe”.

PeiuPeriodista Rac105
Francisca Molina

“El passat 1 de de desembre vàrem fer la visita teatralitzada de l’Institut Pere Mata un grup familiar per a l’aniversari de l’avi. Nomès dir-vos que va ser un dia perfecte. L’avi encara recorda aquell dia amb un carinyo incommesurable i no para d’explicar-ho a tothom. La Entranyable Angeleta genial! Tots vam quedar encantats amb la seva saviesa i professionalitat. Com vàrem riure! Tot l’equip inclosos els músics van estar genials. Tota la família us volem agrair la vostra feina i no deixem de fer-vos propaganda…. I a més, amenacem amb tornar!!!! Moltes gràcies de tot cor.”

Francisca Molina
Cristina Cabré
“M’agradaria felicitar-vos per l’activitat que ens vau muntar! Ens ho vam passar totes genial! El nostre guia va ser fantàstic i guardarem un molt bon record de la visita. Aprofito també per agrair-vos la vostra implicació!”
Cristina Cabré
Costa Daurada

“Una visita plena d’emocions, de la mà de l’Angeleta i el Tonet, que transportarà els visitants a principis del segle XX…” seguir llegint>

Costa Daurada
M. Jansà

“Jo vaig anar a l’estrena de ruta (Reus Moderisme i 1900). Molt interessant, molt ben explicada i amb sorpreses i enigmes per descobrir. Molt recomanable i imprescindible per conèixer el Reus modernista”.

M. JansàMestra
Enric Mercadé

“Ahir vam recórrer la història viva del català a l’Institut Pere Mata de , obra de Domènech i Montaner. Amb l’acurada visita, teatralitzada, de . Una experiència imprescindible per redescobrir el nostre patrimoni. Final amb un “.

Enric Mercadé