FormaciOH! per a la consciència ecosocial! 

És un plaer presentar-vos una innovadora formació per a equips que combina la cultura, les arts i la sostenibilitat: FormaciOH!

Aquesta proposta s’emmarca dins del nostre PROJECTE OH!, una iniciativa que busca canviar la forma com concebem i abordem l’emergència climàtica. El cor d’aquest projecte és la Cúpula de la SOStenibilitat, l’espai únic i inspirador on es desenvoluparà aquesta formació transformadora.

Des de Còdol Educació, volem oferir-vos un espai on pugueu explorar, divertir-vos i reflexionar sobre com crear, treballar i integrar projectes de sostenibilitat a les vostres aules mentre us facilitem un espai on reforçar la cohesió i el treball en equip dins el vostre col·lectiu. Us donem doncs, la benvinguda a la formaciOH!, una experiència amb tecnologia immersiva a partir de dinàmiques 100% participatives que no només us enriquirà com a professionals sinó que també us permetrà construir vincles més forts amb els vostres companys i companyes.

Per què us recomanem aquesta formació amb el vostre equip?

US DONEM 5 MOTIUS!

  1. Original i immersiva: Abordarem temes de sostenibilitat d’una manera creativa i innovadora. Utilitzarem l’art com a eina per connectar amb les qüestions mediambientals i socials de manera profundament significativa. La formació es desenvoluparà en un entorn immersiu. Us permetrà explorar, des d’altres perspectives, noves maneres de veure i comprendre el món que ens envolta.
  2. Participativa i divertida: No serà una formació passiva. Us convidem a participar activament, des del joc, compartir les vostres idees i co-construir el coneixement amb els altres docents. Serà una oportunitat per aprofundir en la vostra pràctica educativa i aprendre uns dels altres. Hem dissenyat diverses activitats lúdiques i interactives que us permetran experimentar de primera mà com les arts poden ser una eina poderosa per a la consciència ecosocial.
  3. Teambuilding: A més d’enriquir les vostres habilitats pedagògiques, aquesta formació també servirà com una oportunitat excepcional per fer teambuilding amb el vostre equip. Col·laborareu, compartireu, us desafiareu mútuament, us emocionareu, riureu i establireu connexions i vincles amb els vostres companys i companyes.
  4. Recursos enriquidors i suport professional durant el curs: Us proporcionarem una àmplia gamma de recursos alineats amb l’educació bàsica i les Competències de l’Educació per al Desenvolupament Sostenible, relacionats amb la cultura, les arts i la sostenibilitat que podreu utilitzar per enriquir els vostres projectes a l’aula. Pintura, treball corporal, relats, dinàmiques socioafectives, reflexions… Com a part del nostre compromís amb la vostra pràctica educativa, estarem disponibles per respondre les vostres preguntes, oferir-vos orientació i proporcionar-vos recursos addicionals al llarg de tot el curs.
  5. Espai de reflexió i desenvolupament d’habilitats: Aquest espai serà una oportunitat per a la reflexió i la conversa. Podreu compartir les vostres experiències, idees i reptes amb altres docents interessats en la sostenibilitat. Treballarem habilitats creatives i de pensament crític que es poden aplicar a diferents àmbits de la vostra vida professional i personal.

Ens emociona compartir aquesta oportunitat amb vosaltres i contribuir a la transició ecosocial amb la formació de les pròximes generacions d’individus conscients i compromesos amb la sostenibilitat global!

Hi ha docents que ja han viscut l’experiència! Vols conèixer l’opinió de l’Escola Octavio Paz, Els Ganxets, La Canaleta o l’Escola Prat de a Riba?

Escola La Canaleta, Vila-seca
“Part del claustre de l’escola la Canaleta vam tenir l’oportunitat de viure aquesta vivència com a docents i algunes de nosaltres també com a famílies posteriorment. L’experiència va ser increïble. Com ja sabeu el nostre dia a dia es veu totalment marcat pels objectius de l’agenda 2030, els ODS, i aquesta cúpula és una gran oportunitat de vivenciar a través dels sentits la responsabilitat quant a sostenibilitat i per la millora de la nostra responsabilitat ecosocial; objectius que tenim com a societat i en definitiva com a municipi. Un cop entres a la cúpula comença un treball d’immersió a través dels sentits (…) un treball de consciència a través de les emocions que ben segur marca d’una forma o altra a tothom que té l’oportunitat de viure l’experiència”.
Escola La Canaleta, Vila-seca
Escola Prat de la Riba, Reus

“La Cúpula de la Sostenibilitat és una experiència immersiva que inspira a la reflexió i a generar idees per canviar el món des de l’escola. Ofereix una oportunitat única per abordar els problemes ambientals i socials mitjançant projeccions visuals i interactives. Una font d’inspiració per mestre, infants i públic general de totes les edats que promou la consciència ecològica i l’acció per un futur més sostenible.”

Escola Prat de la Riba, Reus
Escola Octavio Paz, Barcelona

“L’experiència educativa immersiva que vam viure va ser una oportunitat transformadora. Gràcies a l’ús de diversos llenguatges artístics, vam connectar amb la nostra pròpia natura i la relació amb els quatre elements. Mitjançant dinàmiques variades, vam comprendre que som éssers humans amb una connexió profunda amb la natura. Aquesta experiència no només va impactar els membres de la comunitat educativa, sinó que també va inspirar-nos a seguir aprenent i experimentar juntament amb els experts de Còdol Educació. Hem pres la determinació de traspassar aquesta comprensió als infants de l’escola, creant una educació més significativa i holística que els ajudarà a connectar-se amb ells mateixos i amb el món que els envolta (…).”

Escola Octavio Paz, Barcelona
Escola Els Ganxets, Reus

“Ha estat una gran experiència immersiva. Ens ha permès prendre consciència i reflexionar de la nostra relació amb el planeta i també cap a un mateix o mateixa. Les activitats han estat molt enriquidores, ens han fet reflexionar i hem tingut un espai de debat com a claustre. En el nostre cas, l’art té un paper important a l’escola, ens ha agradat molt poder experimentar i connectar amb la natura a través d’activitats artístiques ben dissenyades i pensades per a la reflexió. És necessari un canvi de mirada i amb la cúpula de la SOStenibilitat els Ganxets mirem amb bons ulls el canvi cap a la transformació per fer un món millor. Molt recomanable.”

Escola Els Ganxets, Reus

Per obtenir més informació o reservar la formació, poseu-vos en contacte amb nosaltres: codol@codoleducacio.com / 977327362.

No deixeu passar aquesta oportunitat d’enriquir la vostra pràctica docent i d’inspirar els vostres alumnes a través de la cultura i les arts per a la sostenibilitat!