Aquests dies de #setmanasanta us proposem un seguit d’experiències culturals per fer més viu el territori! Agafeu agendes! 😍

siurana

PROPOSTA 1 | SIURANA, UN POBLE DE LLEGENDA

Gaudirem del meravellós poble de Siurana tot recorrent els seus carrerons, descobrint-ne les curiositats, història i llegendes! Coneixerem la vida del poble en l’època sarraïna, coneixerem l’obra dels artistes que es van inspirar amb aquest meravellós paisatge i el van pintar o escriure. Una visita dinamitzada per a tots els públics, amb magnífiques històries de la història en un paisatge excepcional!

VISITA DINAMITZADA A SIURANA 🕖 8 i 9 d’abril a les 12h.

capçanes

PROPOSTA 2 | CAPÇANES -10.000

Viu els camins de l’art rupestre al Priorat! Una petita ruta per les valls de Capçanes, on en un radi de 2km hi trobem la major concentració de pintura prehistòrica del país. Descobrireu les mostres d’art prehistòric que s’hi amaguen. Un element patrimonial tant desconegut com fascinant del nostre Priorat.
Us hi esperem per descobrir i sorprendre’ns de tot allò que són capaces de comunicar-nos les veus més antigues del nostre passat!

CAPÇANES ART RUPESTRE 🕖 8 i 10 d’abril a les 10.30h.

PROPOSTA 3 | EXPOSICIÓ LA POÈTICA DEL GEST

A través d’una àmplia col·lecció de pintura, escultura, gravats i ceràmica, La poètica del gest al Castell de Vila-seca, ens endinsarà al món d’Agustí Puig. Artista versàtil i únic, influenciat per l’avantguarda i l’art conceptual ens presenta una exposició per conèixer de forma extensa la seva obra en la qual la recerca de la bellesa n’és l’objectiu principal. La identitat, l’origen i el destí es dilueixen en la seva obra, tan matèrica, simbòlica i atemporal.

VISITA EXPOSICIÓ LA POÈTICA DEL GEST 🕖 Dissabtes i diumenges a les 12h.

PROPOSTA 4 | MUSEU DE LA VIDA RURAL

Des del Museu de la Vida Rural a l’Espluga de Francolí us proposem visitar en clau de sostenibilitat la col·lecció permanent i també la magnífica exposició temporal TROS DE DONA. Us recomanem preparar la visita escoltant el recent estrenat podcast de l’MVR.
Per saber on anem, cal saber d’on venim!

OBERTURA DEL MVR 🕖 De 10.30 a 18.30h de dimarts a diumenge i dilluns de 10.30-14h.

PROPOSTA 5 | LA VENEDORA D’ANISSOS

La ruta teatralitzada a la Boca de la Mina de Reus a càrrec de l’actriu reusenca María Bravo, ens porta a fer un viatge al Reus del 1900 per descobrir alguns personatges, anècdotes i indrets patrimonials del passeig més famós de la ciutat. El personatge de la venedora d’anissos és l’eix conductor de la ruta guiada, que ens convida també a resseguir l’aportació de les dones a la construcció de la ciutat.

RUTA TEATRALITZADA LA VENEDORA D’ANISSOS 🕖 8 i 9 d’abril a les 12h (gratuït, places limitades, inscripcions online).

MÉS INFORMACIÓ I RESERVES:

Consulteu al calendari les dates i hores de les propostes i reserveu online l’experiència que més us agradi. Si sou un grup i voleu concertar alguna altra activitat, contacteu-nos.