• ECOSISTEMA_EDUCATIU_EXPOSICIO_LLIGAMS_LLUM_ESCOLA

Us deixem l’enllaç a la xerrada d’ESCOLA A ECOSISTEMA EDUCATIU: UN CANVI DE MIRADA al Centre de Lectura de Reus, dins del cicle SINERGIES MUSEU I ESCOLA dels Servei Educatiu del Baix Camp. No us perdeu el relat d’aquest canvi de mirada des dels professionals de l’escola Prat de la Riba. 

En uns temps d’incerteses i desànim, és una injecció d’esperança trobar-se amb equips empoderats, competents i valents que amb les petites grans coses del dia a dia aconsegueixen el miracle! El secret? Per nosaltres, aquest…

Un plaer formar part d’aquest ric #ecosistema educatiu que tan bé han sabut cuidar, adobar i fer créixer.

A la segona part, des de Còdol Educació vam explicar l’experiència del projecte “LLIGAMS. MIRADES QUE CONNECTEN”. Un joc de mirades entre l’educació i la cultura on l’art va ser el fil conductor del procés que va durar tot el curs i va implicar tota la comunitat educativa de l’escola i el suport dels Museu de Reus.

En aquests dos vídeos magnífics, fruit de la bona feina de la nostra realitzadora audiovisual, s’hi expressa el treball de tota la comunitat educativa de l’escola i l’equip de Còdol. El primer, “Soc Cos“, dels infants de Cicle Infantil i Cicle Inicial.

I, el segon, la proposta per als més grans a partir del treball amb el patrimoni de la ciutat al Museu de Reus

Vam poder presentar el catàleg del projecte i l’exposició amb les precioses col·laboracions de l’Agustina Sobrino, Fina Anglès, Dani Recasens, Albert Macaya, Montse Coll i el suport de la Diputació de Tarragona, Reus Cultura, Fundació Reddis, Industria Teixidó i els Serveis Educatius del Baix Camp. A tots, moltes gràcies!