El mes de gener vam aparèixer a la revista Descobrir.cat, tot un referent per a nosaltres! La Laia Creus signa l’article que trobareu a continuació, on resumeix molt bé la trajectòria de Còdol Educació.

Hi som com a signants del #ManifestDescobrir.cat on es repensa i es proposa un nou model turístic i de descoberta del país. Llegiu-lo i doneu-hi suport! És molt interessant!

Vam tenir l’honor de ser convidats com un dels 24 projectes de mediació del patrimoni cultural català a la #TrobadaDescobrir que es va dur a terme a El Miracle. Durant dos dies intensos, 100 persones vam poder debatre el model futur del turisme en un moment de crisi evident provocada per aquesta emergència climàtica, sanitària, social i emocional que estem vivint!  Podeu trobar els vídeos de les ponències i el resultat del treball aquí.

A banda, enceta la revista una fotografia magnífica de Rafael López-Monné, d’un dels llocs més emblemàtics de les visites de Còdol, Siurana!

A la mateixa revista, també hi trobareu una recomanació a la ruta que dinamitzem a CAPÇANES -10.000 Viu els camins de l’art rupestre al Priorat. La realitzem cada primer dissabte de mes, i té format d’excursió per un entorn privilegiat.

Vinga doncs, no us perdeu el DESCOBRIR! Ja és als quioscos!