guia_reus

Per Sant Jordi confinat… Reus de la mà dels infants!

A Còdol Educació estimem la cultura i el nostre territori… i aquests dies trobem a faltar poder-ho compartir amb vosaltres, petits i grans! Com ja sabeu la situació és francament delicada, també, en el nostre sector… I hem pensat que aquest St Jordi ens podeu donar un cop de mà encarregant-nos el LLIBRE-GUIA REUS DE LA MÀ DELS INFANTS.
El vam fer amb 750 nens i nenes, descobrint i dibuixant el patrimoni de la ciutat de Reus. És ple d’històries i curiositats i inclou un regal, un mapa-joc amb adhesius per passar-hi una bona estona!

 

Per nosaltres seria una ajuda i un estímul que ens el demanéssis per aquest Sant Jordi confinat amb un preu especial! Trobaràs diferents opcions al final d’aquesta pagina o en aquest enllaç  http://entrapol.is/diDwb (cal escollir la data i seguir els passos)
– 1 guia amb descompte + 1 VAL per una experiència Còdol = 30€
– 1 guia preu especial = 20€
– 2 guies amb descompte = 35€
– 1 val per una experiència Còdol = 10€Quan facis la comanda ens posarem en contacte amb tu  per concretar l’entrega de la guia i de quina experiència cultural t’agradria gaudir quan això s’acabi!I com diu l’enyorat Carles Capdevila en el pròleg del llibre: “Aquest projecte és, a més, present en estat pur. Perquè el nou món que ja ha vingut és el de la col·laboració, de l’horitzontalitat. El de fer les coses entre tots…”

AquestAbrilGràcies1000!Si tens dubtes ens pots trobar a codol@codoleducacio.com o 977327362.
Trobaràs més informació del projecte DIBUIXA’M REUS aquí.
 

1 reply

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.