Aquest Nadal, regala Kapla, un joc infinit!

Regala experiències - Kapla - Reus

No saps què regalar als teus nebots, a un amic invisible, a la teva família…. durant aquestes festes de Nadal? Des de Còdol Educació et proposem un regal amb el que encertaràs segur! Regala Kapla! Un joc tan simple com sorprenent!

Es tracta d’un joc lliure, en el qual, amb centenars de fustetes de la mateixa mida, construireu hores i hores de diversió, imaginació, treball en equip, concentració, enginy,… amb resultats espectaculars: construccions gegants, que són tan estimulants de construir com de destruir!

Mireu, mireu…!

Les fustetes de Kapla provenen dels boscs de pi de Les Landes, la fusta és completament natural i no tractada.

Aquest joc va ser inventat per Tom van der Bruggen, quan construïa un castell a França. Va tenir la idea de fer una maqueta amb blocs de fusta, però aviat es va adonar que si enlloc de blocs feia servir tauletes de fusta, podria construir tot allò que imaginés! El 1987 va decidir convertir la idea en joc, ho va anomenar “KAbouter PLAnkjes” que en holandès vol dir “fustetes de follet”. Amb aquestes avui es poden realitzar creacions amb la precisió d’una obra d’art i l’estabilitat de la pedra! Hi pot jugar tothom, però està recomanat a partir de 3 anys!

ESCULL EL TEU JOC I FES LA COMANDA! Trobaràs totes les opcions aquí!