“L’habilitat per qüestionar assumpcions, trencar límits intel·lectuals, reconèixer patrons que resten amagats a primera vista, observar l’entorn de manera crítica i analítica i fer noves connexions entre elements que de manera natural no estan vinculats”. David Bueno

Un projecte de Còdol Educació amb l’Escola Prat de la Riba de Reus, per enfortir els vincles i generar nous mètodes de treball i aprenentatge amb el teixit educatiu i cultural de la ciutat. Apropem el museu a l’escola i crem lligams emocionals mitjançant els objectes personals dels alumnes i els objectes del Museu. En un moment de vulnerabilitat com l’actual, reflexionem, investiguem i creem petits projectes d’investigació que desvetllaran coneixements i emocions que s’expressaran a través de l’art. Un projecte que culmina amb l’exposició al museu de 7 instal·lacions d’art conceptual on es dignifica l’art dels infants.

LLIGAMS

SOC COS

Com va ser el procés de treball amb l’alumnat? Aquí en pots veure una mostra en imatges!

Si en voleu saber més sobre el projecte, podeu tornar a veure la xerrada que vam fer al Centre de Lectura en aquest enllaç, o bé veure aquest reportatge de Canal Reus Televisió: