Doctor_Frias_conte_codol

Gràcies Doctor Frias!

Nenes i nens, grans i petites!! Avui volem fer un homenatge a tots els qui tenen cura de nosaltres aquests dies i especialment a tot el personal mèdic. Ho farem compartint la història del Dr. Frias. Una història que és un tresor!
El doctor Frias va ser un metge pioner que sabia com ningú la importància de rentar-se les mans i la higiene per mantenir la salut!! Gràcies a ell i la gran feina que va fer a la #GotadelaLlet, la mortalitat dels nens i nenes va baixar en picat i va ser la més baixa de tot l’estat!!! Molts dels reusencs d’avui no hi seríem si no fos per ell!!

Avui us proposem escoltar aquesta historia que ens explica l’Antoni i veure els bonics dibuixos que en va fer la Laia Carrera. Ah! I després us proposem que ens digueu què us ha semblat i que ens envieu fotos o vídeos ben originals de com us renteu les mans i feu exercici a casa vostra!!

Un petó molt gran! Cuidem-nos / cuideu-vos! ❤
✨Us ha agradat el conte? Si voleu, envieu-nos els vostres dibuixos 🎨 o etiqueteu-nos i els compartirem per encomanar #creativitat a tothom!
0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.