Una revista que cultiva l’amor per la preservació del medi ambient, pensada per a nens i nenes que sí que salvaran el planeta i un Calendari 2022 que ens reconnecta amb la Terra… Regals il·lustrats que omplen l’ànima, obren els ulls i activen la ment!

DES DE 7€
En què consisteix?

Vols regalar la Revista Pantera o el Calendari 2022 SOM TERRA? Aquest any teixim col·laboracions boniques amb l’editorial Savanna Books i us apropem diverses propostes que ens han enamorat!

La Revista Pantera vol encoratjar a joves lectors i lectores a ser més conscients del món que ens envolta: medi ambient, sostenibilitat i futur es conjuguen per inspirar-los a ser part activa del canvi. Amb un rigorós contingut i una imaginació desbordant, hi trobarem il·lustracions i fotografies de gran qualitat que oferiran art, creativitat i pensament crític.

D’altra banda, el Calendari 2022 SOM TERRA ens proposarà cada mes una mirada/acció per activar diferents maneres de viure i connectar amb el planeta i les persones. A partir d’unes il·lustracions molt cuidades de Cristina Jiménez, et recomanem aquest regal conscient i preciós per fer-nos vibrar tot l’any! 

  • Revista Pantera (núm. 4, núm. 5 o núm. 6)
  • Subscripció anual a la Revista Pantera
  • Calendari 2022 SOM TERRA!

En fer la compra pots decidir si ho vols rebre a casa o venir-ho a buscar a Còdol Educació (Reus).

calendari_somterra
A qui va dirigit?

A joves lectors i lectores que vulguin lluitar contra el canvi climàtic. Però també als pares i mares, als equips docents i socials i a totes les persones implicades en la infància i joventut que cerquin un referent comú per inspirar-se i acompanyar en la via de l’activisme i l’educació.

Per què t’agradarà?

Perquè hi ha informació amena i rigorosa, amb il·lustracions, fotografies i disseny gràfic de professionals. I perquè a més ens planteja noves formes de viure!

Sabies què…

-Els números 4, 5 i 6, van dedicats a LA PROTECCIÓ I LA DEFENSA DELS ANIMALS, les PLANTES i L’ANTÀRTIDA.

Com ho adquireixo?

T’oferim dues possibilitats: Recollir-ho físicament a la nostra oficina de Reus omplint un formulari per poder-nos posar en contacte amb vosaltres o fer la compra online escrivint “CÒDOL” a observacions i rebre-ho a casa des de la plataforma de la pròpia editorial.