“Sense les arts, les ciències i la filosofia només hi cap la por i la desesperança que neixen de la incomprensió del que passa i d’allò que ens passa”. Eulàlia Bosch.

ÉS A L’AIRE, un projecte educatiu de Còdol Educació a partir del documental “És a l’aire” produït per Un Capricho Producciones i Tv3 i dirigit per Christophe Sion i Santi Suàrez.

Un projecte per reflexionar plegats sobre com encarar un problema comú, en aquest cas, l’aire que respirem al Camp de Tarragona, i esdevenir ciutadans i ciutadanes responsables i persones empoderades.

La inauguració de l’exposició fruit del projecte serà el dissabte 5 de juny, Dia Mundial del Medi Ambient, a les 12h la plaça Llibertat de Reus.

L’exposició es podrà veure a diversos punts del Camp de Tarragona, descobriu els punts exactes i una mostra de les obres al mapa que trobareu a continuació:

Aquests són els centres educatius que han participat en el projecte durant el curs 20/21:

Institut Baix Camp, Reus.

Col·legi Maria Rosa Molas, Reus.

Institut El Morell, El Morell.

Institut Fonts del Glorieta, Alcover.

Institut Cal·lípolis, Tarragona.

Institut Campclar, Tarragona.

Col·legi El Carme, Tarragona.

Institut Josep Tapiró, Reus.

Institut Els Pallaresos, Els Pallaresos.

@esalaire_projecteeducatiu

Com va ser el procés de treball amb l’alumnat? Aquí en pots veure una mostra en imatges! I per estar al dia del projecte pots consultar l’instagram (@esalaire_projecteeducatiu).

Et vas perdre la presentació online del projecte educatiu ÉS A L’AIRE? Recupera-la aquí!