Amb una visita teatralitzada descobrirem una de les joies modernistes de Reus. S'acaba amb un vermut i un concert.
Cada tercer dissabte de mes i grups a concertats. MÉS INFO>
institut_pere_mata_pg.html
Conèixerem la Prioral i el Campanar, un dels edificis més emblemàtics del gòtic a Reus.
    Visites concertades. MÉS INFO>
prioral_campanar_pg.html
Conèixerem l’ORGUE i les CAMPANES de la Prioral
    Visites concertades. MÉS INFO>prioral_ressona.html

Tot passejant coneixerem el paisatge, les pintures de Joquim Mir i els textos literaris de Marià Manent. Un passeig amb els sentits de la natura a l’art.
Grups a convenir. MÉS INFO>ruta_mir_manent.html
Dates: 2n dissabte i 2n diumenge de mes a les 12h.
Viurem en la pròpia pell el món llegendari de Siurana. Des de la famosa llegenda de la Reina Mora, fins a altres històries i contalles més desconegudes. Captius, traïdors, trobadors, donzelles, sants i reis, seran els protagonistes de la visita i en sentirem el seu batec en un entorn privilegiat
MÉS INFO>
siurana_pg.html
Dates: dissabtes i diumenges a les 12h
Amb una visita amena i rigorosa aprendrem a llegir i valorar un paisatge, com era la vida dels sarraïns, com es van formar les muntanyes espectaculars, coneixerem els missatges publicitaris que impactaven als siuranencs de l’edat mitjana... I tot a través de les històries de la història
MÉS INFO>siurana_pg.html
Descobrim la Casa Canals de Tarragona, construïda a la muralla romana, un dels palaus del XVIII més impressionants i ben conservats. 
Cada primer dissabte de mes i grups a convenir. 
MÉS INFO>casa_canals.html
Cornelius i Aemília us acompanyaran pel Fòrum de la Colònia, mostrant amb tot detall i realitat virtual la ciutat romana.
Grups a convenir. MÉS INFO>cornelius_i_aemilia_pg.html
De la mà de dos grans exploradors i artistes -Mir i Manent- aprendrem a mirar atentament i a expressar plàsticament i poètica allò que observem.
Grups a convenir. MÉS INFO>exploradors_art.html

Entre tast i tast dels millors vermuts de Reus coneixerem els principals espais emblemàtics que n’expliquen la història. 
Cada darrer dissabte de mes i grups a convenir. MÉS INFO>ruta_vermut_de_reus.html
Escoltant històries i campanes recordarem les persones que ja no hi són. No hi faltaràn castanyes, panellets i un traguet de vi dolç.  
     Visites concertades al novembre. MÉS INFO>prioral_tots_sants.html
Les valls de Capçanes acullen un tresor en forma de pintures rupestres, referents per la singularitat i gran qualitat. Amb aquesta sortida per a tots els públics descobrirem d’una manera lúdica com s’integra l’art, la cultura i el paisatge. 
Cada primer dissabte i grups a convenir. MÉS INFO>
capcanes-10000m.html
Visita dinamitzada a l’exposició per conèixer aquest metge incansable que aconseguí grans canvis en la sanitat. Del 10 de març al 22 d’abril al Museu de Reus.
Sense reserva prèvia. MÉS INFO>dr_frias.html