Amb una visita teatralitzada descobrirem una de les joies modernistes de Reus. S'acaba amb un vermut i un concert.
CADA TERCER DISSABTE DE MES i grups concertats. MÉS INFO>
institut_pere_mata_pg.html
Conèixerem la Prioral i el Campanar, un dels edificis més emblemàtics del gòtic a Reus.
Diferents versions de visites dinamitzades.
Visites concertades. MÉS INFO>
prioral_campanar_pg.html

Tot passejant coneixerem el paisatge, les pintures de Joquim Mir i els textos literaris de Marià Manent. Un passeig amb els sentits de la natura a l’art.
Grups a convenir. MÉS INFO>ruta_mir_manent.html
Dates: 2n dissabte i 2n diumenge de mes a les 12h.*
HORARI D’ESTIU: dissabtes 21, 28 de juliol i 4, 11 i 18 d’agost es realitzarà la VISITA TEATRALITZADA amb l’experiència VINS I LLEGENDES DE SIURANA A LA POSTA DE SOL
Viurem en la pròpia pell el món llegendari de Siurana. Des de la famosa llegenda de la Reina Mora, fins a altres històries i contalles més desconegudes. Captius, traïdors, trobadors, donzelles, sants i reis, seran els protagonistes de la visita i en sentirem el seu batec en un entorn privilegiat
                                     MÉS INFO>
siurana_pg.html
Amb una visita amena i rigorosa aprendrem a llegir i valorar un paisatge, com era la vida dels sarraïns, com es van formar les muntanyes espectaculars, coneixerem els missatges publicitaris que impactaven als siuranencs de l’edat mitjana... I tot a través de les històries de la història
HORARI D’ESTIU: del 21 de juliol al 26 d’agost cada diumenge a les 12h.
MÉS INFO>siurana_pg.html
Descobrim la Casa Canals de Tarragona, construïda a la muralla romana, un dels palaus del XVIII més impressionants i ben conservats. 
Grups a convenir. 
MÉS INFO>casa_canals.html
De la mà de dos grans exploradors i artistes -Mir i Manent- aprendrem a mirar atentament i a expressar plàsticament i poètica allò que observem.
Grups a convenir. MÉS INFO>exploradors_art.html
Les valls de Capçanes acullen un tresor en forma de pintures rupestres, referents per la singularitat i gran qualitat. Amb aquesta sortida per a tots els públics descobrirem d’una manera lúdica com s’integra l’art, la cultura i el paisatge. 
PRIMER DISSABTE DE MES I DIES ESPECIALS. Consulteu dates
 Grups a convenir. MÉS INFO>
capcanes-10000m.html
Visita teatralitzada a l’antiga fàbrica de vermuts Rofes per endinsar-se en la història vermutera de la família Rofes i descobrir les anecdotes i curiositats que s’hi amaguen. l’activitat acaba amb un tast de vermut i dinar opcional al seu restaurant per a tots aquells que vulguin gaudir de la gastronomia local en un espai emblematic. 
CADA SEGON DISSABTE de mes i grups concertats. MÉS INFO>vermut_teatralitzat.html
Llegendes de SIURANA i emocions de trobadors, captius, reines i sants en pròpia pell. I durant la posta de sol gaudirem d'un tast de vins! 
Dates: DISSABTES 21 I 28 DE JULIOL I 4, 11 I 18 D’AGOST A LES 19h
MÉS INFO> siurana_vins_i_llegendes.html

Entre tast i tast dels millors vermuts de Reus coneixerem els principals espais emblemàtics que n’expliquen la història. 
CADA DARRER DISSABTE DE MES i grups a convenir. MÉS INFO>reus_vermut_ruta.html
Cornelius i Aemilia us acompanyaran pel Fòrum de la Colònia mostrant amb tot detall i realitat virtual la ciutat romana.
Grups a convenir MÉS INFO>cornelius_i_aemilia_pg.html
Passejant per Reus descobrirem el modernisme i l’encant de la que va ser la segona ciutat de Catalunya i tot un referent de la cultura i del progrés.
DISSABTES a les 11:30h i grups concertats. MÉS INFO>
modernime_reus_1900_ruta.html
Passeu una tarda en família. Una immersió a la història vivencial i lúdica.  Tota una experiència que no us podeu perdre!
Grups a convenir. MÉS INFO>

cambrils_visita_llosa.html